Nacionalna kuhinja
Dunja je jedna od najmirisnijih jesenjih voćki, predlažemo vam da napravite savršen aromatični džem od dunja. je 1½ kg očišćenih dunja350 ml jabukovog vina 2 kašike jabukovog sirćeta1 kašika mlevenog cimeta250 g žutog šećera Uključite rernu da se ...
Turistička organizacija Srbije je objavila da je MIŠELIN Gastronomski vodič danas objavio svoju novu selekciju za Srbiju. Drugu godinu za redom, ...
Šaran na zrenjaninski način je specijalitet za posebne prilike. Riba šaran je često dika i ponos vojvođanskih posnih menija. Ova slatkovodna ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Tamjanika, temjanika ili tamnjanika samo su neki od lokalnih naziva za belu sortu koja se smatra najperspektivnijom u smislu izgradnje snažnog ...