Gastronomija
Propeć je kraljica pita iz Vranja, koju tradicionalno vekovima domaćice spremaju u ovom kraju, testo koje se razvlači u kore i nadev od sira i svežeg zelja joj daju poseban ukus. Potreban materijal: testo 400g brašna T-500150ml tople vode1 kašika ...
Dobro poznati zlatarski med, poreklom sa planinskih cvetnih livada i pašnjaka, prožet je visokokvalitetnim sastojcima. S obzirom i na jačinu ...
Hranljiva, izdašna i pre svega ukusna, bundeva pruža bezbroj mogućnosti: da se za malo novca napravi izvrsno jelo ili kolač, da se zadovolje i ...
Knedle sa šljivama su tradicionalan i toliko popularan kolač,da nema govora o tome da je ova poslastica zaboravljena.Potrebno je malo ...
Ovaj recept za vruću rakiju ili "Šumadijski čaj" zasnovan je na iskustvima iskusnih domaćina iz šumadijskih sela, jer je ovo piće vekovna tradicija ...