Nacionalna kuhinja
Ribu očistiti, oprati i osušiti. Zaseći na što više mesta s obe strane. Zatim preliti limunovim sokom. Posoliti,pobiberiti a vegetu staviti u svaki zasek. Ribu začiniti i unutra. Uviti u alu-foliju i ostaviti tako da malo odstoji.2Otvoriti foliju pa staviti ...
U septembru 2017. godine u selu Kriva Reka, na obroncima Zlatibora, sa radom je počela mlekara ''Naša Zlatka''. Specifična po tome što je rezultat ...
Uz samu Drinu, na krajnjem zapadu Srbije, smestio se Mali Zvornik, grad koji svog „velikog" imenjaka ima u susednoj državi preko Drine. Novija ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...