Nacionalna kuhinja
Najlepši su starinski recepti, po kojima su još naše bake pripremale domaće tradicionalne pite, kao što je ova-posna pita izuzetnog ukusa. Potrebno je: Za testo:500-600 g brašna, 2 kašike ulja, pola kvasca, 200ml vode, 100 g seckanih orahaZA NADEV3–4 ...
Da biste imali dobar kajmak, kažu u Užicu, potrebni su vam sledeći sastojci: dobra krava, koja daje do 20 l mleka zelena livada sa čistim izvorom i ...
Podno Divčibara, uz čistu reku Skrapež, nalazi se uređena i živopisna varoš Kosjerić, koji sa svojim prelepim selima i kulturno-istorijskom baštinom ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Među pićima, rakija u Srbiji zauzima posebno mesto. Srpsko piće, reskog ukusa, neizostavni je deo svake trpeze. Odlično se slaže kako uz ...

